Wat is een schadeonderzoek

U wilt weten hoe groot de bouwschade is en wat de materiële en financiële consequenties zijn? Oftewel: wie of wat heeft de schade veroorzaakt? Met een schadeonderzoek geven wij antwoord op al uw vragen.

Hoe ziet een schadeonderzoek eruit?

Tijdens een schadeonderzoek brengen wij de zichtbare en verborgen gebreken van een pand of een constructie in beeld. Daarbij maken we gebruik van moderne meetapparatuur, zoals een thermografische camera (warmtebeeldcamera), een endoscoop (waarmee we in de constructie kijken), een schmidthamer (een betonproefhamer), vochtmeters, enz.

Wat levert een schadeonderzoek u op?

Een schadeonderzoek levert u duidelijkheid op. U krijgt antwoord op de vraag wie of wat het gebrek of de schade heeft veroorzaakt. Al onze metingen en bevindingen leggen wij vast in een helder rapport. Dat rapport ontvangt u uiterlijk vijf werkdagen nadat de inspectie heeft plaatsgevonden.

Wat kost een schadeonderzoek?

Wij doen u graag een vrijblijvende offerte. Bel tijdens kantooruren 0413 – 211567, dan kunnen we u vaak al direct een voorstel doen om snel in actie te komen, zodat u ook snel duidelijkheid heeft. Of vul hier kort uw gegevens in, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.