Over Leo Abelen

Leo Abelen is bouwpatholoog; oftwel: een bouwkundig schadedeskundige met specifieke expertise en jarenlange ervaring in het analyseren van bouwgebreken en bouwschade en in het bemiddelen in bouwgeschillen.

Leo startte het bureau in 1999 vanuit Erp (Veghel/Noord-Brabant). Voor die tijd leidde hij een middelgroot aannemersbedrijf dat zowel de particuliere als zakelijke markt bediende. Leo deed daarnaast ervaring op als lid van de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO), onderhoudsadviseur bij de Rijksvastgoedbedrijf en freelance bouwpatholoog voor verschillende schadebureaus.

Inmiddels werkt hij als bouwkundig schadedeskundige samen met experts om met zijn bureau compleet en actueel te kunnen zijn in de bouwpathologie.

Onze klanten

Wij zijn sinds 1999 actief in het analyseren en rapporteren van bouwgebreken en het bemiddelen in bouwgeschillen. In dat bestaan hebben wij onze onafhankelijkheid als bureau steevast hoog in het vaandel gehouden. Dat heeft er aan bijgedragen dat wij inmiddels voor een breed scala aan vaste en flexibele opdrachtgevers werken.

Voor wie werken wij?

Onze opdrachtgevers zijn particulieren, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren (VVE’s), bedrijfsleven, (semi-)overheidsinstellingen en rechtsbijstandverzekeraars. Kortom: personen en rechtspersonen die een onafhankelijk advies nodig hebben over het ontstaan en oplossen van bouwkundige gebreken.

Heeft u een onafhankelijk expert nodig, met jarenlange ervaring in het analyseren van bouwgebreken en bouwschade en in het bemiddelen tussen partijen? Wij zijn u graag van dienst.