Nieuwe website online

De vorige website was nog niet eens zo oud: een kleine twee jaar. De wereld is echter in die twee jaar tijd enorm veranderd. En dan heb ik het vooral over de wereld van internet. Die wereld is gericht op vindbaarheid, actualiteit, gemak en vooral ook: interactie. Met de nieuwe website springen we daar op in.

Doel van de site is enerzijds een duidelijk profiel geven van ons bureau. U moet snel een compleet beeld van ons bedrijf kunnen krijgen. En vooral van wat wij voor u kunnen betekenen.

Anderzijds moet de site een vergaarbak worden van nieuws en wetenswaardigheden die wij bij het uitvoeren van ons vak tegenkomen. Niet met de pretentie om volledig te zijn, wel met het doel om dieper inzicht te geven in waar wij ons mee bezighouden en hoe wij daar eventueel ook voor u een rol in kunnen spelen.

En daarmee hebben wij het eerste bericht geplaatst. Dat er nog maar heel veel mogen volgen ;-)

Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.